Hoppa till innehåll

Nyheter

En berättelse från vårt BHBD Community

by Jennifer Karlsson 07 Oct 2022
En berättelse från vårt BHBD Community

Det är något alldeles extra med att ha det jobbet vi på BHBD har. Vi får lov att träffa kvinnor i alla skeden i livet. Många roliga, men också många tuffa. Vi skulle vilja dela med oss av en text som vi fått i efterhand från en av våra BHBD kunder Caroline, som drabbades av Bröstcancer och sedan kom till oss i hopp om att hitta sin peruk. Hon valde Sharp / Short.

“Det finns inga genvägar vid ett besked om att man drabbats av bröstcancer. Det är så smärtsamt, fruktansvärt och så hemskt  som det bara kan bli. Först blev jag paralyserad av beskedet. Sedan bestämde jag mig för att ta en dag i taget och göra resan framför mig på det sättet, som kändes rätt för mig.

Att förlora håret i samband med cytostatikabehandlingen kändes som ett trauma långt innan det ens var dags. Inget hår var en sjukdom för mig, och jag ville inte se sjuk ut. Jag sökte på internet i jakt på en peruk som skulle kännas som jag. Till slut hamnade jag på BHBD:s hemsida och kände att jag äntligen hade hittat rätt, hur perukerna presenterades men framför allt hur fina de var. Min första kontakt var med Celine och jag svävade på molnen efter vårt första möte. Hon tog bort alla fördomar jag hade om att bära peruk och normaliserade något som jag kände mig så främmande för. Vi gjorde klart min peruk innan jag ens började bära den. Den dag då den kom fanns det inga tvivel. Jag kände mig fantastisk och framför allt som mig själv i den. Jag bar peruken varje dag fram till ett par månader efter min sista cytostatikabehandling. Då hade mitt eget hår börjat växa ut och det var äntligen dags att omfamna en ny era ❤️ stor kram / Caroline"

Caroline

Att vi får vara en del av er är anledningen till att vi finns. Att vi får hjälpa till och shifta stigmat kring peruk användandet är vårt mål. Tack alla kunder för att ni har valt oss när ni behöver hjälp i att hitta just Er peruk.❤️ Har du en berättelse som du vill dela med dig av som kan hjälpa andra, hör gärna av dig till oss på info@bhbd.com! Den finns en otrolig kraft i att dela med sig av sin historia. Tillsammans inspirerar vi och hjälper andra.

 

Lots of love,

BHBD Team

Föregående inlägg
Nästa inlägg

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning